Monday, April 18, 2011

Mummy kena kuat

assalamualaikum...
dah dua hari saya berkeadaan begini
sedikit tertekan tapi sengaja tak mahu ambil pusing
sebab tak mahu kalah dan mengalah
walaupun hati ini dah cukup tipis untuk mempertahankan nyer
namum saya akan berusaha sehabis daya
selagi mampu saya akan terus gigih
memperjuangkan hak anak saya
saya akan kerapkan sisi mengepam
melantak semua makanan yang boleh tambah susu
semata-mata untuk anakanda tersayang
doakan mummy kuat sayang
mummy masih mahu teruskan
mummy tak mahu berhenti setakat disini
cukup la kesalan yang ada
mummy tak mahu tambah kekesalan lagi
mummy mahu susu yang kamu minum adalah susu ibu dari mummy sendiri
ya allah kau permudahkan urusan ku
kau murahkan la rezeki anakanda ku
cuba setenang boleh..tak mahu stress..moga-moga stok untuk Qareez dapat dipulihkan seperti sedia kala..
kepadamu aku bermohon ya allah..
AMIN...

3 comments:

Nurul Affendi said...

ganbatte kudasai~!

mamaqaireen said...

ya Allah, kau murahkan lah rezeki sahabat ku ini ya Allah, kau permudahkanlah segala urusannya ya Allah..hanya pada mu aku memohon dan hanya engkau sahaja yang maha mengetahuinya..

nurul..jgn sesekali putus asa, teruskan usaha murni mu wahai sahabat ku...

Momma Mia said...

yas mummy be strong okey
be +ve & jgn selintas pun pk kan apa jua kekurangan.... apa jua yg -ve & yg stress...

yes, its not easy, but dgn ucapkan spt ini akan always give u strength dear!!! Semoga mummy Qareez diberikan kesabaran, kekuatan & kesihatan yg baik utk terus berusaha memberikan hak to Qareez.Amin

Post a Comment